Instagram tag theprettycities

Tieniti strette le poche persone che ti strappano un sorriso durante una giornat...
Tieniti strette le poche persone che ti strappano un sorriso durante una giornata triste 💚🥦
16.02.2018 12:04:31
Advertisement
Carnage at Clamato 🦀
Carnage at Clamato 🦀...more
19.02.2018 08:38:29
The Victoria Memorial is a large marble building in Kolkata, West Bengal, India,...
The Victoria Memorial is a large marble building in Kolkata, West Bengal, India, which was built between 1906 and 1921. It is dedicated to the memory of Queen Victoria (1819–1901) and is now a museum and tourist destination under the auspices of the Ministry of Culture. The memorial lies on the maidan (grounds) by the bank of the Hooghly River, near Jawaharlal Nehru road. 😇😇😇😇😇 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . . . #indiatravel#incredibleindiaofficial#indiatravelgram#discover_india#travelrealindia#yourshot_india#clickindiaclick#travel_india#indiapicture#visitindia#discoverindia#traveldeeper#iamatraveler#mytinyatlas#travelingartist#great_captures_city#coupleswhotravel#theprettycities#traveltime#whatisee
19.02.2018 08:38:07
🌸🏠🍄 #theprettycities #travel
19.02.2018 08:36:23
Advertisement
Phnom Penh, Cambodia 🇰🇭
The morning/lunch time walk of "alms" is a very common o...
Phnom Penh, Cambodia 🇰🇭 The morning/lunch time walk of "alms" is a very common occurrence on the streets of Cambodia and Laos, it's how most of the monks are able to feed themselves. IF you are to give good to any monks, make sure it's FRESH and not junk food or simply off your plate. Give it some love, otherwise it's a mark of disrespect. 🙏🏻
19.02.2018 08:32:57
Iyah, naik balon udara di Bagan itu mahal banget. $330 per orang, hampir sama un...
Iyah, naik balon udara di Bagan itu mahal banget. $330 per orang, hampir sama untuk semua operator di sini. Tadi naiknya sih Balloons over Bagan tapi yang lain juga sama. Tapi pengalamannya memang magical karena bisa lihat pagoda-pagoda dari atas langit sekaligus dikelilingi balon udara sambil melihat pemandangan pagi Bagan yang hijau diselimuti kabut ditambah lanskap sungai Irrawaddy. Yes, kalian tetap bisa lihat balon-balon dari bawah, tapi to see it and to experience it are two different things. . Tadi ada beberapa tamu yang dijemput dari motel juga, jadi memang mereka memutuskan hemat di hal lain seperti akomodasi tapi tetap menikmati pengalaman luar biasa yang memang mahal ini. Ada beberapa pengalaman yang memang mahal tapi you just have to do it when you're there kayak naik heli di Rio atau Mount Cook itu menurut gue the best experiences yang masih gue inget sampai sekarang tapi yah emang mahal. Jadi cek dulu tabungan kalian sebelum decide. . Buat yang gak pernah naik hot air balloon, kalau pas ke Bagan harus banget naik ini. Sedangkan yang sudah pernah naik balon udara di Cappadocia, jujur Cappadocia punya lanskap yang tiada duanya tidak seperti di atas bumi jadi memang tetap nomor satu. Tapi pengalaman di Bagan memang berbeda feelnya dari naik balon udara di Turki itu, jadi keputusan akhir tetap di tangan kalian.
19.02.2018 08:34:38
⠀⠀Destination | Paris ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ 📍Les Deux Plateau...
12 0
⠀⠀Destination | Paris ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ 📍Les Deux Plateaux.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Photo by @jennnny.yao + #canon 70d⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #throwback#travelwithEvelynWang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #passionpassport#visitparis#mondaymotivation#theprettycities#thephotosociety#ilove_simplebeyond#traveldiaries#beautiful destinations #forbesttravelguide#openmyworld#beautifulmatters#globetrotter#welivetoexplore#visualsoflife#wearetravelgirls#dametraveller#prettylittletrips#youmustsee#speechlessplaces#wheretofindme#worldlust#createtoexplore#travelstoke#letsgoeverywhere#neverstopexploring#girlswhotravel#lightroompresets
19.02.2018 08:34:20
Advertisement
"The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a...
"The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a gas covered planet going around a nuclear fireball 90 million miles away and think this to be normal is obviously some indication of how skewed our perspective tends to be." -Douglas Adams . . . . . . . . . . #fatalframes#killeverygram#heatercentral#moodygrams#finditliveit#agameoftones#meistershorts#rsa_vsco#createscenery#quietthechaos#shoot2kill#way2ill#feedbacknation#nycprimeshot#fromwhereistand#portraitmood#artofvisuals#ig_underdogz#captureworldig#storyofthestreet#streetphotography#peoplescreatives#lifeofadventure#gramslayers#streetclassics#archilovers#nycprimeshot
19.02.2018 08:32:56
Only being apart from you make me truly appreciate your real beauty, my little I...
Only being apart from you make me truly appreciate your real beauty, my little Italy 🍷🍇✨🇮🇹
19.02.2018 08:32:42
| banksy |
| banksy |...more
19.02.2018 08:32:02
Advertisement
Tokyo nights...
Tokyo nights......more
19.02.2018 08:31:25
Voglio fare un gioco con voi ! Se questa meme non arriva a 5k like perderete tut...
Voglio fare un gioco con voi ! Se questa meme non arriva a 5k like perderete tutte le prossime giornate di fantacalcio... Quindi un consiglio... datevi da fare coi tag. Che il gioco abbia inizio. #saw#enigmista
19.02.2018 08:30:06
Next
loading