Tag demisesuapnasi

Bila Kau kena Siap kan 3 submissions, 4 letters of demand, 3 Writ Saman.. Senyum dan #fliphair .. and always young at heart.. Good night 😅
.
.
.
@asad.motawh
@tisyyunus
@beautychatter
#instacover
#singinglawyer
#demisesuapnasi
#hidupseorangpeguam
#jangankecam
#senyum
#senyumasadmotawh
16.01.2018 12:30:13
300 23
Biasa habis gym blah macam tu je. Tapi bila dah ada Gym sendiri fuh baru tau penat juga 😬 Nak susun plate, nak susun dumbell nak vacum, nak mop, nak lap kerusi, nak lap cermin, nak buang sampah.

Boss besar Bini Aku so dia jaga bahagian kira duit dan aku biasalah buruh kasar 😅 #demisesuapnasi #kaispagimakanpagi #kaispetangmakanpetang

Amacam? Ada hipokrit tak? 🤪
16.01.2018 11:47:12
16.01.2018 10:07:33
Adakah selalu ditanya ingin dicarikan jodoh oleh seseorang itu termasuk dalam kategori 'banyak pilihan'?
Mungkin sesetengah orang kata YA.
Tapi hati ini kata Tidak.
Kerana.. Urusan hati sukar dimengerti.
.
Ehhh sudah2.. tak nak think too much.. hahaahaa.. pening saya nanti😅😅😅
Banyak kerja ni nak buat 🙅🙅🙅 #demisesuapnasi
.
Sudah.. serah saja pada-Nya.. 😊 #tilljannah
16.01.2018 09:10:26
16.01.2018 09:01:28
Kgwng gen amenean ,, mklm SG BSE brgya cre tmpl2 km jni ne,,ulian sing nglh Naan mkde😂😁 nh teh asal. B bnge sht ,, sger ,,Nu nydang nglih blin Uyah jg kgwng🙇 #ttpbersyukur #mengkenademntoknggwng #smngt45 #demisesuapnasi
16.01.2018 06:55:15
Membahangnya ari ni.
Kenapala cuaca tak sama ng Malaysia even sebelah menyebelah.
Nasib baik pakai kaftan ala kadar,kalau tak,berlemuih.
So,here we are at Jurong East Interchange for 2/3 weeks .
Koleksi tunic cotton terbaru dari @purrfectionpawsrtw sebab ramai sgt yg berkenan tapi tak sempat nk promote online😂
Ok,doakan perjuangan kami di sini😂
#rindubulus #rindurumahjugak #demisesuapnasi
16.01.2018 05:57:20
68 10
16.01.2018 03:58:26
Salam...
Sabtu mlm ahad 20/ 1....Trip KB➡KL
Ahad Ptg 21/1...Trip KL ➡KB

Nk pos moto or brg2 lain...
Masih lg ade kkosongan... Klik ni akn masuk wasap sy terus;
http://www.wasap.my/+60147603196/synakposmoto
😉😉 #4x4transporter#
#oda#isi#hantar#
#demisesuapnasi#
16.01.2018 03:45:14
MARDHIYA TUNIC - “ BLOUSE LABUH ” YANG TRENDY DAN STYLO 😱 🍭Dilengkapi “SIDE POCKET”,
Mardhiya Tunic ini ada SPECIAL POCKET kiri dan kanan. Bukan sahaja nampak glamour dan 'stylo', tapi SIDE POCKET sebenarnya boleh menjadi peti simpanan kecil sis nanti😆😆 🍭6 PILIHAN WARNA YG MEMIKAT HATI
Ada 6 pilihan warna utk first edition ni. Woww 😱semua warna cantik, semuanya warna popular pilihan si cantik 😄 Memang susah la nak buat pilihan, rembat ja semua warna kan senang 😍 🍭MATERIAL LUXURY COMO CREPE YANG TERSANGAT LA SELESA
Material Como Crepe ini memang susah renyuk. Jenis material tak panas, tak jarang dan "ironless". Nak pakai kemana saja boleh. 🍭NURSING DAN WUDHU FRIENDLY
Mommies semua boleh berfesyen sakan! Zip di dada untuk memudahkan mommies gojes menyusu dan juga zip di tangan untuk mudahkan berwudhuk 😄 🍭LABUH DAN LONGGAR
Design MardhiyaTunic memang sangat patuh syariah 🍭cuttingnya cantik bak bidadari, dan juga labuh serta longgar. Tak perlu pening pikir nak match dgn seluar apa, sebabnya Mardhiya Tunic ni boleh juga dipakai dengan skirt labuh😘

Harga :
RM80 SM/SS *termasuk pos*

#demisesuapnasi
#percayapadarezekiallah
#amiraineshop
16.01.2018 02:16:47
I am The Best COWAY Agent in The Universe 😎 Call Me 0124333736 😘
#cowaybuddy #cowaymalaysia #cowayalorsetar #coway #ecteam #suhairiaziz #no1 #thebest #career #alhamdulillah #demisesuapnasi
16.01.2018 01:42:47
Allah sentiasa menguji hambanye...dlm2 xdok pojek...duk ngadu2 n berdoa..dio bg..sblah masjid terus..nk suh dkt gn Dia... #Demisesuapnasi
16.01.2018 00:16:18
Siang sedikit mendung.. Gas tipis tipis ajah!!!! #tobegrosirminuman
#purapurabahagia
#demisesuapnasi
#singdemensiep
#yuxdiorder
16.01.2018 00:02:22
babai abggg...raya nnt kita jumpa balik ehh....😭😭😭😭
#mlmnisistdosensorg😭😭 #kenatinggallagi #demisesuapnasi #kurelakanjua
15.01.2018 22:48:56
tak sampi 24jammm..dah ghinduu ..attoii betoii la fattzura ckap.."masuk bilik air pon dh ghindu "..hahahaahha...
#Doubleyus362
#demisesuapnasi
#semogaRezekiMelimpahRuahDear
#yangbaik2jer😉 buatakitaamin
15.01.2018 22:45:08
Ohayo gozaimasu 👀
Cuaca sejuk ala2 matahari terbit dengan cahaya matahari pun so-so.. onaka mo peko2 hihi.. Layan homemade takoyaki pun best ni ... Adunan yang tak keras dan tak lembut ....Letak inti sotong besau pulak tu... Pastu tabur mozarella cheese.. Hah...Ngok tu bonito flakes pun dah joget2 menambah selera nak makan kaaannn... Tuang mayo dan sos itam dan sebuk rumpai laut juga... Yummmzzz... Best ke tak best... Korang rasa ?? #usahawanjutawandermawan
#nakubahhidup
#hidupperluditeruskandenganlebihbaik
#jalanterus
#besomebody
#demisesuapnasi
#burgerros
#abcngences
#muslimsushijb
#kouno_rich_house
15.01.2018 21:17:07
Hari Nie dapat Due Delivery.. Damansara DgN Sg.Buluh.. huhuh..
#demisesuapnasi
15.01.2018 18:47:02
Next
loading